Eibach fjærer

Vi er importør for anerkjente Eibach, kanskje den aller beste produsenten av sportsfjærer på markedet. Selv om Eibach har fabrikker over hele kloden, er alle produkter vi selger garantert produsert i Finnentrop i Tyskland. Eibach produserer i tillegg til sine senkesett også standard fjærer, som har samme høye kvalitet som vi kjenner igjen fra deres senkefjærer.

Eibach har et bredt utvalg av senkesett i sitt sortiment - vi leverer anerkjente senkesett med de papirer som trengs for at det enkelt skal kunne godkjennes til din bil.  Det er flere segmenter av senketeknikk - og vi leverer det meste av dette.

Moderat senking er senking uten å bytte bilens standard støtdempere - normalt gjelder dette for senking inntil 30 - 40mm som er grensen av senking uten å måtte korte slaglengden av en støtdemper.

Dette trenger ikke være mer ekstremt enn moderat senking men kan være det - dette er kit som inneholder både støtdempere og senkefjærer som er tilpasset hverandre. Senkegrad - variabel avhengig av settet. 30-60 mm (produsent avhengig)

Dette er blandt det grommeste du kan ha på din bil, coilovers er komplette senkesett til din bil med muligheten for å justere høyden på bilen ved hjelp av utvendige gjenger på støtdemperen - som tillater justering av fjærskålens høyde.ERL | EIBACH Replacement Line

HØYKVALITET STANDARD FJÆRER

Biler er blant de mest komplekse produktene i vårt daglige liv. Derfor krever bilprodusentene at leverandørene skal overskride de strengeste kvalitetsstandardene innen industrien. Bare de som leverer høyeste kvalitet, rask levering, rimelige priser og innovative ideer, kvalifiserer som langsiktige partnere i dette utfordrende miljøet. Likevel må man konstant bevise kompetanse på nytt.

Med 65 års erfaring innen tekniske fjærer har Eibach utviklet seg til en global leder innen høykvalitets suspensjonsteknologi og har opprettholdt denne posisjonen i flere tiår som en OE-leverandør for globalt aktive bilprodusenter, samt topp-motorsports innen kvalifisering av bilkjøring. Nå har Eibach innarbeidet all sin kompetanse og produksjonskompetanse fra alle disse områdene til et attraktivt standardfjærprogram. Eibach-"erstatningslinjeprogrammet" ERL, som inneholder de fleste vanlige typer standardfjærer, tillater bytting av standardfjærer i OEM-kvalitet til rettferdige ettermarkedspriser. Eibachs kvalitetsløfte starter med forsiktig utvalg av passende fjærstål, som dannes på toppmoderne CNC-viklingsmaskiner med ekstrem presisjon. Ved å kombinere varmebehandling, gir skyting og en holdbar korrosjonsbeskyttelse, inkludert pulverlakk, garanterer holdbarhet og ekstrem stabilitet. Hver fjær er satt til rett høyde for å sikre at kjøretøyet etter kjøring forblir i riktig kjørehøyde. På vei til verkstedet er erstatningsfjærene beskyttet mot skade ved optimalisert emballasje. Deretter sikrer en omfattende produktgaranti kunden at de har gjort det riktige valget med Eibach.

Eibach bruker utelukkende høystyrke eller herdede materialer, og produserer i henhold til de høyeste standarder innen bilindustrien. Eibach fjærer er utformet for å gi fordeler når det gjelder kvalitet, holdbarhet, vektreduksjon og håndtering.

Produktfordeler ved EIBACH-erstatningslinjen (ERL):

Konstruert og produsert av Eibach
    
Teknikk og produksjon i henhold til OE-standarder (ISO / TS 16949)

Profesjonell og sertifisert datahåndtering - TecDoc Certified

65 års erfaring

omfattende referanser blant produsenter av bilindustrien og originalutstyr

full service leverandør innen ytelsesfjærteknologi, spesielt i produktspekteret "fjærer"