KONTAKT OSS

Kjære kunde, i skjemaet nedenfor kan du sende oss en melding om du trenger hjelp til å finne en bildel, eller om du har andre spørsmål. Våre medarbeidere er alltid klare for å hjelpe, og er i besittelse av et utvalg av kataloger for best mulig å kunne hjelpe deg som kunde.

Vi lover å svare så raskt som mulig på din henvendelse.

VÅRE ANSATTE: Les mer

OM Jacob's Auto-Supply AS​

Jacob Kielland startet i 1991 firmaet Power Up Oslo som er forløperen til Jacob's Auto-Supply, etter en navneendring noen få år senere. Bedriften har i alle år rettet sin virksomhet mot salg til verksteder og private. I 2002 ble firmaet omdannet til et aksjeselskap som overtok alle forpliktelser fra foregående foretak, i realiteten ble det bare byttet organisasjonsnummer.

I 2017 ble det på nytt en endring i organisasjonstrukturen, da firmaet gjennomgikk en fusjon og ble direkte underlagt investeringsselskapet Kielland Holding AS. Så selv om historien ser ut til å være kort, er realiteten en annen og vi har i overkant av 28 års fartstid innen bilbransjen med kjøp og salg av bildeler.

Hva driver Jacob's Auto-Supply AS med:

Jacob's Auto-Supply AS er et firma som i en årrekke har importert og videresolgt bildeler fra flere produsenter i utlandet. Kundegruppen er bilverksteder, bilforhandlere, bilutstyr-butikker, bildelgrossister og private. I tillegg til egenimport har vi også enkelte varelinjer som vi fungerer som distributør og grossist i vårt område. Jacob's Auto-Supply er frittstående og har mulighet til å samarbeide med alle, og er ikke bundet av avtaler innen kjedevirksomhet eller lignende.

Vårt formål er å tilby bildeler av god kvalitet til en rimelig pris, vi ser at det er en dreiing av priser i bildelbransjen hvor prisene stadig stiger, og at reparasjoner av bil blir stadig dyrere. Vi ønsker å være en motpol til dette.

Våre produkter:​

Vi importerer bildeler fra en rekke produsenter, fra vår leverandør A.B.S i Nederland får vi alt innen bremser, forstillingdeler, hjullager og ABS sensorer.  Fra Japanparts selger vi støtdempere, filter, foringer, belger og dempere til luftfjæring og mye mer.

Vi har nylig blitt importør for tyske Eibach, vi har konsentrert oss om standard spiralfjærer, men har også tilgang på hele deres sortiment av senkesett, hjulspacere og forsterkede stabilisatorstag-sett.
Adresse
Telefon Telefon:
E-post
Åpningstider