KONTAKT OSS

Kjære kunde, i skjemaet nedenfor kan du sende oss en melding om du trenger hjelp til å finne en bildel, eller om du har andre spørsmål. Våre medarbeidere er alltid klare for å hjelpe, og er i besittelse av et utvalg av kataloger for best mulig å kunne hjelpe deg som kunde.

Det er viktig for oss at du oppgir så mye informasjon som mulig, da dette gir oss muligheten til å svare så korrekt som mulig på dine spørsmål.

Vi lover å svare så raskt som mulig på din henvendelse.


OM Jacob's Auto-Supply AS​

Jacob Kielland startet i 1991 firmaet Power Up Oslo som er forløperen til Jacob's Auto-Supply, etter en navnendring noen få år senere. Bedriften har i alle år rettet sin virksomhet mot salg til verksteder og private. I 2002 ble firmaet omdannet til et aksjeselskap som overtok alle forpliktelser fra foregående foretak, i realiteten ble det bare byttet organisasjonsnummer.

I 2017 ble det på nytt en endring i organisasjonstrukturen, da firmaet gjennomgikk en fusjon og ble direkte underlagt investeringsselskapet Kielland Holding AS. Så selv om historien ser ut til å være kort, er realiteten en annen og vi har i overkant av 28 års fartstid innen bilbransjen med kjøp og salg av bildeler.

Hva driver Jacob's Auto-Supply AS med:

Jacob's Auto-Supply AS er et firma som i en årrekke har importert og videresolgt bildeler fra flere produsenter i utlandet. Kundegruppen er bilverksteder, bilforhandlere, bilutstyrsbutikker, bildelgrossister og private. I tillegg til egenimport har vi også enkelte varelinjer som vi fungerer som distributør og grossist i vårt område. Jacob's Auto-Supply er frittstående og har mulighet til å samarbeide med alle, og er ikke bundet av avtaler innen kjedevirksomhet eller lignende.

Vårt formål er å tilby bildeler av god kvalitet til en rimelig pris, vi ser at det er en dreiing av priser i bildelbransjen hvor prisene stadig stiger, og at reparasjoner av bil blir stadig dyrere. Vi ønsker å være en motpol til dette.

Våre produkter:​

Vi importerer bildeler fra en rekke produsenter:

Fra A.B.S All Brake Systems i Nederland får vi alt innen bremser, forstillings-deler, hjullager og ABS-sensorer. 

Fra BG Automotive (BGA) får vi vifteremmer, register-rem kit, vannpumper og pakninger og motordeler.

Fra Bilstein får vi støtdempere både i originalkvalitet og sports-dempere, samt senkesett.

Fra Borg & Beck får vi filtre, clutcher og vindusviskere 

Fra Casco får vi dynamo og startere, tannstenger, kupevifter, motstander med mer.

Fra Eibach, har vi konsentrert oss om standard spiralfjærer, men har også tilgang på hele deres sortiment av senkesett, hjul-spacere og forsterkede stabilisatorstag-sett.

Fra Japanparts selger vi støtdempere, filter, foringer, belger og dempere til luft-fjæring og mye mer.

Fra Laser får vi verktøy og forbruksmateriell

Fra Shaftec får vi drivaksler og drivledd til de fleste biltyper.

Fra SuperPro får vi polyetylen-foringer 

Fra Topran får vi filtre, motordeler, vindusheiser og mye mer.


Adresse Strømsveien 223, Bygg 4 0668 Oslo Oslo
Telefon Telefon: (+47) 22 65 03 55
E-post post@auto-supply.no
Åpningstider Våre åpningstider: Mandag: 08.00 - 16.00 Tirsdag: 08.00 - 16.00 Onsdag: 08.00 - 16.00 Torsdag: 08.00 - 16.00 Fredag: 08.00 - 16.00 Lørdag: Stengt Søndag: Stengt