Optima batterier utviklet for NASA. Optima ble faktisk utviklet på 60 tallet for NASA og ble brukt i de kjøretøyene som var med på måneferder i rompioner tiden. NASA krevde batterier med lett vekt og høy ytelse til sine elektriske kjøretøyer på disse ferdene og Optima ble resultatet. 

Vi er grossister for Optima batterier, en klar ener når det kommer til ytelse og starteffekt. Optima sin spiralcelle teknologi medfører en meget høy lademottaglighet og høy startamphere. Optima batteriene er et gelebatteri og klassifisert som ufarlig gods, kan om nødvendig monteres opp/ned. Derfor er dette vinneren nå man krever noe ekstra av bilbatteriet, ved f.eks store stereoanlegg og mye elektrisk forbruk.Optima Red Top

Red Top er vårt mest solgte batteri til personbilbatteri fra Optima. Det kommer i flere størrelser og med flere alternative polstillinger. 

Det finnes desverre ingen vognliste fra Optima, så for å kunne levere rett batteri til kunden er det viktig for leverandøren å få mest mulig opplysninger om plass og polstilling som behøves der batteriet skal plasseres.Optima Yellow Top

Yellow Top er batteriet som oftes blir foretrukket av tyngre kjøretøyer og av brukere med stor stereo i bilen sin. Yellow Top er bedre forankret i koblingene inni i batteriet og tåler mer vibrasjoner og dyputladninger i forhold til f.eks Red Top.


Optima Blue Top Batterier

Optima Bluetop er helt lekkasjesikkert og vedlikeholdsfritt. Batteriene er relativt lette, og kan monteres i alle posisjoner også opp/ned om ønskelig. Optima Blue Top er mer enn 15 ganger mer motstandsdyktig mot vibrasjoner enn vanlige batterityper, noen som gjør det svært godt egnet til bruk i båt.